A JOVENTUTS UNIDES

Ma. Carmen Garcia

En el 50è aniversari de Joventuts Unides, voldria, en primer lloc, donar gràcies al seu fundador, Andreu Martínez, i a tots els qui el varen ajudar a fer una escola de música que perdura gràcies a tot l'esforç del mateix i dels qui, després d'ingressar com a monjo de Montserrat, han continuat aquesta tasca.

Són moltes les vivències que podria agrair a aquesta entitat, però solament en faré un resum. Per començar, diré que me l'estimo per tot el que he rebut com a component de la Coral Polifònica des del seu començament, que és amistat, companyonia, afecte, etc. etc., tan importants avui en dia. Com a moments que recordo especialment, destacaria el viatge i concerts a Munic i la celebració del centenari del cinema, amb la interpretació de La Missió: em van omplir molt i em van fer especialment feliç.

1986: Concert de la Coral Polifònica a Munic. Al davant, a l'esquerra, Ma. Carmen Garcia.
Per altra part, per ella han après música els meus fills i filla, i també els meus néts (actualment, hi són els dos petits, Marc i Èric, estudiant piano i violí, que estan molt contents dels instruments que han escollit).

Concert del 45è aniversari .
Amb Joan Segura. (2011)

Per finalitzar, a tots el qui esteu dirigint l'entitat, us dic: Endavant! Continueu ensenyant música, que dóna molta felicitat i omple la vida.

Gràcies, Joventuts Unides!!

Ma. CARMEN GARCIA
Cantaire de la Coral Polifònica i mare i iaia d'alumnes i exalumnes.




Concert de Sant Jordi 2014.
Davant: Araceli Cardona, Ma. Carme Garcia i Albert Queralt. 

Darrere: Alexis Agramunt i Marta Amat.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

HONOR SOCIETAT 2023, UN GRAN HONOR PER A JOVENTUTS UNIDES

PUJA LA NIT COM UN HIMNE DE SAFO. Record i agraïment d'un Concert de Sant Jordi

MUNTANYES DEL CANIGÓ

M'AGRADA LA CORAL!

ANSELMO: EL CAMÍ DELS HEROIS