LA SALUT (SOBRETOT) MENTAL

XARRADA D'ÍCAR IRANZO ORTÍ

JOVENTUTS UNIDES AMB LA MARATÓ

Diumenge, 12 de desembre, a les 12h a la Sala U d'Octubre


Un any més, diumenge que ve tenim una cita amb La Marató de Tv3, enguany dedicada al tema de la salut mental. Des de fa ja moltes edicions, també, Joventuts Unides se suma a aquesta bonica iniciativa de país organitzant una xerrada informativa al nostre poble i combinant-la amb una actuació dels conjunts instrumentals.

Enguany la xerrada anirà a càrrec d'un jove metge, molt conegut nostre i molt conegut al poble, Ícar Iranzo Ortí. Ícar és resident de tercer any a la Xarxa de Salut Mental de l'Institut d'Assistència Sanitària de Girona. Per aquest motiu, vam pensar de seguida en ell perquè ens donés una visió de la salut mental des dels seus coneixements i des de la perspectiva privilegiada que el seu treball li deu oferir. Volem agrair-li des d'aquí que acceptés el nostre oferiment i ja tenim moltes ganes d'escoltar tot el que ens vindrà a explicar.

Per fer-vos-en cinc cèntims, li hem preguntat quines seran les línies bàsiques de la seua exposició

- Una introducció per destacar les diferents perspectives de la salut mental.
- Reflexions al voltant del boom de la salut mental que estem vivint.
- Relació societat i valors socials amb l'augment de malestar dels últims anys.
- Delimitar transtorns i síndromes i com cal actuar-hi.

Sens dubte, és un tema de gran interès per a tothom, que la pandèmia encara ha fet més evident. Ícar espera, també, que al final, al torn de paraules, tothom hi puga participar dient la seua opinió o expressant les seues inquietuds.

Ícar, amb Enric Martí, abans de
l'actuació de la Sendera de Concerts
a la Canonja (agost de 2016)
Com hem dit, estem molt contents de tindre novament Ícar amb nosaltres, ara com a especialista i professional. El felicitem per tot el que ha aconseguit i el recordem com un amic de la gran família de Joventuts Unides: exalumne, músic del conjunt instrumental, cantaire d'aquell primer Cor Jove que tantes satisfaccions ens va donar, col·laborador habitual del Concert de Sant Jordi, presentador de gales memorables, cantaire ocasional de la Coral Polifònica, senderista de la Sendera de Concerts... Ai, el temps passa, però els records, els bons records, queden per sempre!

Ens veiem diumenge, Ícar! T'esperem amb ganes!








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

HONOR SOCIETAT 2023, UN GRAN HONOR PER A JOVENTUTS UNIDES

PUJA LA NIT COM UN HIMNE DE SAFO. Record i agraïment d'un Concert de Sant Jordi

MUNTANYES DEL CANIGÓ

M'AGRADA LA CORAL!

ANSELMO: EL CAMÍ DELS HEROIS