EL DESIG DE TORNAR-HI

RESUM DE LES ACTIVITATS DE L'ANY 

Estrena: aquesta tarda, a les 17 h, al canal de YouTube de Joventuts Unides: El desig de tornar-hi  


Bevolguts i benvolgudes, ja tornem a ser a Nadal, una data que esperem (en general) amb il·lusió: després de l'estiu, és un retrobament familiar, una celebració amb amistats, el desfici i el delit dels regals (de preparar-los i de rebre'ls)... 


Com que vivim en una època d'excessos (encara que tinguem ben poca cosa), el Nadal també ho és. En un món d'imatges més que de paraules, podem pensar que hi ha un excés de soroll, un excés d'estímuls, un excés de "felicitat", un excés de productes, de menjar, de...

Però, amics, hi ha la màgia del Nadal. Hi ha, doncs, també, el desig de compartir, d'adonar-nos que n'hi ha prou amb una trobada i una nadala; que no cal demostrar que som feliços sinó solament ser conscients que som, que hem rebut el regal de la vida i que amb la nostra vida podem decidir què en fem, a què la dediquem: podem compartir-la amb els altres i, en la nostra petitesa d'infant nascut en un portal, ajudar a fer un món més humà.

Què és un Nadal sense nadales? Un buit, una espera, un desig. El desig de tornar-hi! Per això pren tanta importància aquest vídeo recopilatori de totes les activitats de Joventuts Unides durant el 2021, dutes a terme amb dificultats, però amb moltes ganes, punyeta!, amb ganes de tirar endavant i de cantar i de fer música, perquè la música ens fa sentir més vius, més units i més feliços.

No us en perdeu l'estrena: aquesta tarda, a les 17 h, al canal de YouTube de Joventuts Unides: El desig de tornar-hi  

Passeu una bona nit de Nadal! Que la petitesa de l'Infant i la màgia del tió us acompanyen avui i cada dia de la vostra vida. Canteu en companyia (ben afinats, si pot ser) i sigueu feliços, perquè així fareu feliços la gent que us envolta. I, no cal dir-ho, molta salut per a tothom.

I així que puguem, amics, hi tornarem!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

HONOR SOCIETAT 2023, UN GRAN HONOR PER A JOVENTUTS UNIDES

PUJA LA NIT COM UN HIMNE DE SAFO. Record i agraïment d'un Concert de Sant Jordi

MUNTANYES DEL CANIGÓ

M'AGRADA LA CORAL!

ANSELMO: EL CAMÍ DELS HEROIS