QUINA CANTARAN ARA?

CARINA BALADA    
La meva relació amb Joventuts Unides va començar quan la meva filla Laura i després el meu fill Gerard van començar a assistir-hi.
Quan tens els xiquets menuts sempre et planteges quines activitats extraescolars faran? Sempre vaig voler que estudiessin música, que tinguessin uns coneixements musicals i en poguessin gaudir.
2006. Gerard Felipo i Laura Felipo preparats
per sortir a la Carrossa de Festes.
Per al 40è Aniversari anaven de follets.
Després cadascú té unes necessitats i uns interessos personals diferents, però per provar-ho no serà. Actualment, hi segueix Laura al cor de grans i al cor jove, després d’una llarga trajectòria des dels tres anys.
Natros l’hem seguit pels concerts de Nadal, de fi de curs, a les audicions de piano, al conjunt instrumental i actualment als concerts dels cors, seguint el guió de cada programa de mà (és el que més li agrada a Gerard, saber quina cantaran ara…). Com a espectadors,  ens fan emocionar, somriure, xalar, patir, aplaudir…; en definitiva, tenir els cinc sentits a punt per passar una bona estona.
Molt enriquidors com a experiència musical i personal són les sortides i intercanvis que fan amb altres corals, sempre tenen ganes de repetir!!! Bon senyal!!!
Vull donar les gràcies a tots els mestres que fan possible que la màgia  i  la il·lusió de la música vagi creixent en els nostres fills.
2009. A la carrossa. D'esquerra a dreta: Martí Giner,
Laura Felipo, Gerard Felipo, Guillem Giner i Laura Bel.
Per molts d’anys i a seguir fent concerts!!!
CARINA BALADA

Mare d’exalumne i d'alumna

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

HONOR SOCIETAT 2023, UN GRAN HONOR PER A JOVENTUTS UNIDES

PUJA LA NIT COM UN HIMNE DE SAFO. Record i agraïment d'un Concert de Sant Jordi

MUNTANYES DEL CANIGÓ

M'AGRADA LA CORAL!

ANSELMO: EL CAMÍ DELS HEROIS