DIA 9. RIALLES

DIARI PERSONAL
Divendres 10 d'abril

Alexia Barreda. Treball de Plàstica durant el confinament.
Hola!!

Avui hem fet esport tots els de casa. Quan la meva mare ha acabat de treballar (està fent teletreball), ens hem posat el xandall tots i hem buscat una sessió de Zumba per internet. Quasi tots els dies fem gimnàstica, ja sigui amb classes dirigides o mitjançant Instagram al compte de Complex Esportiu La Sénia; però avui ho hem fet tots junts, els altres dies ho fem per separat. Hem xalat molt i hem rigut molt perquè, com que és una sessió de ball, cadascú anava al costat que volia i alguns passos ens els inventàvem. El meu pare ho volia deixar estar en diverses ocasions, però s’ha quedat fins al final per fer més passos de ball i intentar coordinar-se amb nosaltres. Ens ha xafat no sé quantes vegades, però al mateix temps les riallades eren constants. Quan hem acabat estàvem molt cansats, fins i tot teníem cruiximents (“agulletes”). No em vull ni imaginar demà! Crec que també tindrem cruiximents a les galtes de tant de riure!

Després, quan he acabat de la dutxa, he reflexionat que riure és molt important per sentir-se content i satisfet, per no pensar sempre en coses roïnes (els problemes, les malalties, les defuncions, etc.), sinó passar una bona estona, feliç i amb la família. Tothom hauria de riure tots tots els dies de l’any, perquè et sents millor quan estàs content que quan estàs trist. Aquests dies que ens hem de quedar a casa podem gaudir d’aquests petits moments ja que la resta de l’any anem d’un lloc a un altre estressats i angoixats. No només ens hem de divertir amb la família, sinó que també hem de gaudir i xalar molt amb amigues, amics, companys de classe, i tot el que ens envolta. Espero que sempre hi hagi un bon moment per unes rialles, que després amb els anys recordarem amb molta alegria. M’agradaria que tothom rigués molt més i així ens sentiríem molt més satisfets cada dia, no hi hauria tantes discussions, ni agressions, ni baralles absurdes per motius insignificants. 

Me’n vaig a dormir molt satisfeta i contenta.

Bona nit!

ALEXIA BARREDA SERRA
Alumna de 3r d'ESO

Comentaris

Molt bé Alèxia !!! Cada dia esperant per llegir un dia més del teu confinament. Tens tota la raó, riure és molt bo per la salut i si que és veritat que ho hauríem de fer sovint.
Janinbel ha dit…
Jo també espero cada dia el dia a día del teu diari, m"encanta com li expliques el que fas i sents, com reflexionés sobre en aquest cas l,importància que té el riure en la nostra vida. Gràcies! I esperem el seguent

Entrades populars d'aquest blog

HONOR SOCIETAT 2023, UN GRAN HONOR PER A JOVENTUTS UNIDES

PUJA LA NIT COM UN HIMNE DE SAFO. Record i agraïment d'un Concert de Sant Jordi

MUNTANYES DEL CANIGÓ

JOVENTUTS UNIDES, PREMI CLAVÉ 2023

... ON SIGUEU, CANTEU I FEU CANTAR!